skoljobb.se

Skolläkare Sollentuna kommun

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-03

Ansök nu

Skolläkare Sollentuna kommun

Vi söker en skolläkare med 75-100% tjänsteanställning. Flexibilitet om tjänstefördelning finns inom ramen för tjänstgöring.

Sollentunas vision är att bli Sveriges bästa skolkommun. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever, där alla känner sig trygga.
Som skolläkare i Sollentuna är du en viktig del i samarbetet och utvecklingsarbetet runt eleven. Vi söker dig som är engagerad, nytänkande och ansvarstagande och har varje elevs hälsa och lärande i fokus.

Organisatorisk placering: Du arbetar under eget medicinskt yrkesansvar och är anställd under chef för Stöd och utveckling på utbildningskontoret i Sollentuna kommun. Samarbetet sker främst med skolsköterskor och skolläkare, elevhälsoteam, elever/vårdnadshavare och verksamhetschef för elevhälsans medicinska insatser.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, allmän medicin eller barn- och ungdomspsykiatri.

Erfarenhet av tidigare arbete som skolläkare eller arbete med elever i behov av särskilt stöd är en merit, liksom vana av Prorenata journalsystem. Du har en god samarbetsförmåga, är handlingskraftig och kommunikativ, med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. För att arbeta i rollen som skolläkare hos oss behöver du vara självgående och strukturerad.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav för tjänsten och egen bil är en tillgång. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Vi erbjuder

En spännande dynamisk arbetsplats där du är med och arbetar för alla våra elevers bästa.Till ditt stöd finns utvecklade elevhälsoteam på varje skola samt gott samarbete med våra skolsköterskor.

Som anställd i Sollentuna kommun tar du del av våra anställningsförmåner

Intervjuer sker fortlöpande varför vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 
Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    enligt överenskommelse
Löneform    månadslön enligt ök
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    75-100%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/177
Kontakt    
Maria Nyström, 08-57921440
Publicerat    2020-05-13
Sista ansökningsdag    2020-06-03

Dela detta jobb

Skolläkare Sollentuna kommun

Sollentuna kommun