skoljobb.se

logga

Skolläkare till Ekerö

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-05-20

Ansök nu

Skolläkare till Ekerö

Arbetsbeskrivning
Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Som skolläkare hos Klara Elevhälsa arbetar du som konsult. Du kommer att ha sedvanligt arbetsuppgifter för en skolläkare. Uppdraget avser ca 12-16 timmar i veckan med undantag för vecka 23 – 34 samt under skollov. Möjlighet ska dock finnas till ökad tjänstgöring vid behov.

Planering av arbetstid sker i samråd med medicinskt ledningsansvarig skolsköterska.

Tillträde: Omgående

Förmåner
Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg. Kollektivavtal finns, samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Din bakgrund
Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, barn- och ungdomspsykiatri, skolhälsovård eller allmänmedicin. Erfarenhet av att arbeta som skolläkare krävs.

Vi ser gärna att du:

– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Om oss
Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)
Eliana Lundin
Eliana.lundin@klarakompetens.se

Dela detta jobb

logga
Skolläkare till Ekerö

Klara - elevhälsa