skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Elevhälsans uppdrag är att stödja eleverna till att nå utbildningens mål med fokus på det främjande och förebyggande hälsoarbetet. I samarbete med skolorna är vi med och skapar en miljö som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa.
Vi är en central organisation som är organiserad under Skol- och fritdisförvalningen.

ARBETSUPPGIFTER
Som skolläkare är dina arbetsuppgifter att arbete med främjande och förebyggande hälsoarbete, ansvara för bedömningar av ytterligare hälsoinsatser, ansvara för att ordinera vaccinationer enl elevhälsans rutiner samt bidra med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet.
Arbetet innebär också att du tillsammans med Elevhälsans ledning, skolledning, elevhälsoteamet och skolans övrig personal driver utvecklingen av elevhälsoarbetet samt arbeta för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö för eleverna.

KVALIFIKATIONER
Vi söker legitimerade läkare med färdig specialistutbildning inom områdena barn- och ungdomsmedicin alt allmän medicin.

Erfarenhet av tidigare arbete inom elevhälsa är önskvärt men inte avgörande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är flexibel, lyhörd och noggrann. Du ska ha ett gediget intresse för andra och har lätt för att skapa nya relationer både inom och utanför organisationen och du ska kunna verka som en god ambassadör för elevhälsan.
Du upprätthåller god etik och humanistiska värderingar och visar respekt för andras åsikter.
Du har lätt för att lära och arbetar systematiskt och metodiskt efter de policys, lagar och riktlinjer som styr elevhälsoarbetet.
Du är väl förtrogen med nätbaserad dokumentationstekning.

Ett krav är B-körkort och tillgång till egen bil.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Skolläkare till elevhälsan, Skol- och Fritidsförvaltningen

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-12

Ansök nu

Dela detta jobb