skoljobb.se

logga

Skolläkare till Göteborg

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-21

Ansök nu

Skolläkare till Göteborg

Arbetsbeskrivning

Som skolläkare hos Klara Elevhälsa arbetar du som konsult och har nära samarbete med skolsköterskan. Sedvanligt arbetsuppgifter för en skolläkare, dock inget långsiktigt hälsofrämjande och förebyggandearbete arbete, det centrala är att se till att det som måste göras görs tills ordinarie skolläkare är åter.

Två uppdrag behöver tillsättas av skolläkare. Det gäller grundskolor, F-9, samt grundsärskolor.

Omfattning: Ett uppdrag är på 50%.
Omfattning: Det andra är ca 25-30%.
När: September och oktober

Förmåner

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg. Kollektivavtal finns, samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Du välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om tjänsten. Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är du?

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, barn- och ungdomspsykiatri eller allmänmedicin.
Vi ser gärna att du:

– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Eliana Lundin
-
Eliana.lundin@klarakompetens.se

 

Anställningsomfattning
Array

Tjänstgöringsort

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
13 augusti 2020

Dela detta jobb

logga
Skolläkare till Göteborg

Klara - elevhälsa