skoljobb.se

logga

Skolläkare till grundskola i Falun

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-10

Ansök nu

Skolläkare till grundskola i Falun

Arbetsbeskrivning

Som skolläkare hos Klara Elevhälsa arbetar du som konsult och har nära samarbete med skolsköterskan. I tjänsten ingår att kartlägga hälsoproblem kopplade till inlärning och skolgång, bedriva hälsofrämjande arbete samt följa elevens hälsa och utveckling genom skolgången.

Omfattning: Ca 2 gånger per termin, ca 4-5 timmar per tillfälle.
Start: januari 2021.

Förmåner

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg. Kollektivavtal finns, samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Vem är du?

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, barn- och ungdomspsykiatri eller allmänmedicin.

Vi ser gärna att du:

  • har god förmåga till struktur och planering

  • tycker om och har lätt för samarbete

  • har respekt för alla människors lika värde

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Eliana Lundin
-
Eliana.lundin@klarakompetens.se

Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Falun

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
13 oktober 2020

 

Dela detta jobb

logga
Skolläkare till grundskola i Falun

Klara - elevhälsa