skoljobb.se

Skolpersonal/ hjälp-jag

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-23

Ansök nu

Skolpersonal/ hjälp-jag

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning

Vad kul att du tittade på annonsen. Om du är en person, helst med barnskötarutbildning eller adekvat behandlingsutbildning är du den jag söker.

Björngårdsskolan är en vacker skola precis vid Mariatorget på Södermalm. Vi har en fantastisk personalgrupp som stöttar varandra, skrattar och har kul och vi behöver nu dig som del i vårt team.

Arbetsuppgifter

I detta jobb, ska du vara ett hjälp-jag till elever på vår skola. Någon för dem att ta en paus med, prata med när det blir svårt, men även någon att få stöd från när omgivningen blir för svårhanterlig.

Det är mycket viktigt att du har erfarenhet av att jobba med barn som när världen blir för komplicerad kan vara utåtagerande. Ditt övergripande arbetssätt är med värme, struktur, tydlighet och omtanke, där du ser och kan förebygga, så att vardagen blir lättare. Plus är om du gillar att skapa förändring i nära samarbete med hem och skola.

Kvalifikationer

Du ska ha adekvat utbildning. Antingen en barnskötargrund med lång erfarenhet eller relevant behandlingsinriktad utbildning. Erfarenhet är mycket viktigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor

Visstidsanställning med chans till tillsvidaretjänst.

Intervjuer sker löpande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    20180813
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5192

Kontakt    
Anton Gustavsson, 0850843410

Sista ansökningsdag    2018-08-23

Dela detta jobb

Skolpersonal/ hjälp-jag

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen