skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Inom RWS ”brinner vi för att göra positiv skillnad för varje enskilt barn och elev” (vår mission). Våra skolor ska därför ge alla barn och elever, även de med särskilda behov, bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt.

RWS består idag av sju förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

I augusti 2017 startade vi upp RWS Järvastaden. Skolan har, redan efter ett år, idag drygt 500 elever i låg- och mellanstadium. Skolan ligger mitt i den nya stadsdelen Järvastaden och drivs under devisen ”Skolan mitt i byn”. I skolans absoluta närhet ligger vår förskola, RWF Järvastaden, med drygt 200 barn. Framöver planerar vi för start av högstadium för våra elever som lämnar mellanstadiet.

Vi söker nu skolpsykolog till RWS med placering på RWS Järvastaden. Uppdraget är i första hand arbete med elever inom RWS Järvastaden, men också att utveckla vårt arbete med elever med särskilda behov inom hela RWS.

Vem är du?
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete i skola. Du har god kunskap om inlärningspsykologi, inlärningssvårigheter och neuropsykiatriska funktionshinder och det är meriterande om du har arbetat med utredningar inom detta område. Vår målsättning är att våra medarbetare och våra elever ska trivas, utvecklas och växa som människor hos oss.

Som skolpsykolog kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa och skolutveckling. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet på skolan där du arbetar nära elever, lärare och skolledning. Som skolpsykolog deltar du i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas utveckling. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar på organisations-, grupp- och individnivå. Som skolpsykolog har du alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och i ditt arbete ingår även att förmedla kunskap till vårdnadshavare och medarbetare inom skolan.
Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på https://roirekrytering.se/lediga-jobb/skolpsykolog-som-brinner-for-elever-med-sarskilda-behov/ och bifoga ditt CV.

Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att påbörjas innan ansökningstiden är slut. Sista ansökningsdag är 26 oktober 2018.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta Ulrika Bolin, rektor för RWS Järvastaden, 072-229 83 44 eller Eva Arfwedson, vice VD inom RWS, 072-858 05 99.

Skolpsykolog som brinner för elever i behov av särskilt stöd!

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb