skoljobb.se

Skolpsykolog till Hässelbygårdsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-22

Ansök nu

Skolpsykolog till Hässelbygårdsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara. Vi vill vara den bästa skolan för våra elever och söker de skickligaste medarbetarna. Är du en av dem? Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Som medarbetare hos oss omges du av kollegor som är professionella och engagerade och tillsammans med en närvarande och stödjande skolledning ställer vi höga krav på varandra. Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor och liknande. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Anställningsform Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

Som en del av skolans elevhälsoteam förväntas du: - tillföra psykologisk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet och i den övergripande planeringen av elevhälsans arbete - på rektorns uppdrag genomföra psykologiska utredningar och bedömningar av elever, grupper och organisationer för att bidra med psykologisk kunskap om elevers förutsättningar för lärande och behov av stöd - ge handledning och konsultation till skolans övriga personal - bidra med kunskap kring psykiska besvär, till exempel ångest och depression, samt med stödjande samtal till elever, vårdnadshavare och pedagoger - bidra med psykologisk kunskap kring skydds- och riskfaktorer för elevers hälsa, lärande och utveckling, till exempel genom utbildning kring psykisk hälsa och ohälsa - ta till vara kunskap om elevernas psykiska hälsa i elevhälsans övriga arbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med utrednings- och handledningskompetens. 

Vi söker dig som både kan arbeta självständigt och ser fördelar med lagarbete.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    snarast
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    50-100%
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5175

Kontakt    
Martin de Ron/rektor, 0850804921

Sista ansökningsdag    2018-08-22
Legitimationskrav    Psykolog
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Skolpsykolog till Hässelbygårdsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen