skoljobb.se

Som skolpsykolog kommer du att ha en viktig roll i skolans elevhälsa och skolutveckling. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet på skolan där du arbetar nära elever, lärare och skolledning.
Som skolpsykolog deltar du i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas utveckling. Du arbetar konsultativt gentemot pedagoger och andra professioner inom skolan, handleder personal, har stödjande samtal med elever samt genomför kartläggningar och utredningar på organisations-, grupp- och individnivå. Du har alltid det pedagogiska uppdraget i fokus och i ditt arbete ingår även att förmedla kunskap till föräldrar och personal inom skolan.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av arbete i skola. Du har god kunskap om inlärningspsykologi, inlärningssvårigheter och neuropsykiatriska funktionshinder och det är meriterande om du har arbetat med utredningar inom detta område.

Vår målsättning är att vår personal och våra elever ska trivas, utvecklas och växa som människor hos oss.

Raoul Wallenbergskolan (RWS) är ett friskoleföretag som idag består av fem förskolor och fem grundskolor i Bromma, Mariehäll, Uppsala, Skövde, Solna och Skokloster. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten. Vi drivs på så sätt av ett starkt engagemang för värdegrundsfrågor och utgår från våra fyra ledord: ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft – egenskaper som präglade vår förebild Raoul Wallenberg och hans livsgärning.
Hösten 2017 startade vi upp RWS Järvastaden med 360 elever. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av en ny skolverksamhet och få möjligheten att utveckla dig själv då är det här rätt skola för dig!

Skolpsykolog till Raoul Wallenbergskolan Järvastaden

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-26

Ansök nu

Dela detta jobb