skoljobb.se

Skolpsykologer

Företag Tierps kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Skolpsykologer

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Välkommen att utvecklas med oss

Tierps kommun söker tre psykologer med central anställning som ska vara delaktiga i att utveckla det förebyggande och hälsofrämjande elevhälsoarbetet på våra skolor. Vi letar efter dig, leg. psykolog, eller blivande legitimerad psykolog som vill arbeta som skolpsykolog.

ARBETSUPPGIFTER
Vi vill att du som psykolog ska bidra med förståelse och kunskap om hur psykologiska faktorer i samverkan med miljön påverkar elevers möjligheter till att vara lärande och må bra i skolan. Du använder många olika metoder för att nå dessa mål. Du arbetar konsultativt mot personal och med handledning till arbetslag.
Som psykolog skall du tillsammans med skolans övriga elevhälsa bidra till att utveckla metoder för att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Du kommer att bli ansvarig psykolog i relation till vissa skolor.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad psykolog eller har avlagt psykologexamen (PTP), erfarenheter av psykologiskt ledningsansvar är meriterande.
Du är intresserad av såväl konsultativt arbetssätt som kartläggning, handledning och arbete med stöd på individnivå till elever.
Du ser samarbete som en självklar förutsättning för arbetet, såväl med olika professioner som med dina närmaste kollegor. Du är självgående, visar prov på personlig mognad, har en kommunikativ förmåga och känner och visar empati för elever med stödbehov. I ditt arbete är du strukturerad, arbetar med omdöme och ser att din roll är att ge stöd och service åt andra.
I rollen ges du möjlighet till handledning och kontinuerlig kompetensutveckling utifrån behov.

Du innehar B-körkort

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

ÖVRIGT
Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Skolpsykologer

Tierps kommun