skoljobb.se

Skolreceptionist/vikariesamordnare

Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Skolreceptionist/vikariesamordnare

Som receptionist och vikariesamordnare vid IES Liljeholmen, är du väldigt mycket spindeln i nätet. Du tar emot besökare till skolan, samtal från någon som har ett ärende till skolan, sköter post, och ser till att det finns vikarier (interna och externa) ifall en lärare är frånvarande. Du börjar vid 7:00 och arbetar till kl 15.00. På morgonarna är det fokus på att sköta vikariesamordningen, och sedan under dagen att ta emot besökare och samtal, samt andra kontors- och receptionistsysslor.

Du bör vara stresstålig, ha lätt för att samarbeta, vara flexibel och initiativrik. Ordning och reda bör också vara ett ledord. Du ska kunna ha lätt för att ta människor, både barn och vuxna. Du bör prata både engelska och svenska obehindrat. Som medarbetare i en skolverksamhet får du gärna ha erfarenhet av, eller intresse av skolvärlden och ha koll på vilka Interntionella Engelska Skolan är och vad vi står för.

Vi är en tvåspråkig 4-9 skola med drygt 940 elever och 80 anställda. Vi tror på att skapa en miljö där lärare kan undervisa och elever kan lära sig. Vi har funnits här på vid Telefonplan sedan 2014 och tillhör ett av de största friskoleföretagen i Sverige. Du kan läsa mer om oss på www.engelska.se

Dela detta jobb

Skolreceptionist/vikariesamordnare

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB