skoljobb.se

Skolsekreterare Konradsbergsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Konradsbergsskolan, åk 4-7, nystartad sedan 3 år tillbaka söker nu 1 skolsekreterare som kommer att arbeta nära biträdande rektor. Konradsbergsskolan ligger centralt på Kungsholmen i Lärarhögskolans tidigare lokaler vilka nu är omgjorda till ett campusområde med olika skolformer i en spännande nytänkande miljö. Skolan har för närvarande ca 300 elever men väntas växa inom de närmaste åren till ca 800 elever med årskurserna 4-9. Vi värnar om en positiv och tillåtande miljö för elever och personal och satsar på att erbjuda goda fortbildningsmöjligheter.

Arbetsbeskrivning
Du som söker tjänsten ska gilla möten med människor, ha stort tålamod, vara stresstålig och gilla utmaningar. Vi söker dig som på ett ansvarsfullt och kompetent sätt hanterar alla de olika digitala system som vi arbetar med inom skolan. Det innebär att: handha vikarieanskaffning, frånvarorapportering, kunna BER arkivering och diarie, personalrapportering och lönehantering anställningsavtal WinLas modersmålsbeställning lokalsamordning, inköpshantering, behörig beställare, fakturahantering, budget och uppföljningsarbete, analyser av budget.

Kvalifikationer
Ekonomisk utbildning

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    1 december 2018 eller tidigare
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Stockholm
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/5881

Kontakt    
Gunilla Olsson, Rektor, 0761208701
Facklig företrädare    
Ann-Charlotte Hultberg, Vision, 08-50808700
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Skolsekreterare Konradsbergsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen