skoljobb.se

SKOLSKÖTERSKA 100% till EMI i Härryda kommun

Företag Härryda kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

SKOLSKÖTERSKA 100% till EMI i Härryda kommun

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Tjänsten har sin huvudsakliga placering på Lunnaskolan, en F-3-skola i Landvetter med fritidshem och särskola och kommer att kombineras med 20% tjänst på Skinnefjällsskolan i Mölnlycke. På Lunnaskolan går ca 400 elever. Skolan ligger i en villabebyggelse i Landvetter med naturen in på knutarna. Eleverna kommer från närområdet, Önneröd och Tahult. Det är femhundra meter till den egna skolskogen och Landehofs motionsspår som används flitigt.

ARBETSUPPGIFTER
Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande och verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Skolsköterskan, som arbetar mest med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Härryda Kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser, har också nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och driver tillsammans med dem utveckling av elevhälsoarbetet på skolan.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterska och har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta inom elevhälsans medicinska insats. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är önskvärt. För att arbeta som skolsköterska behöver du vara en god lyssnare, vara bra på att kommunicera och ha förmåga att skapa goda relationer med elever, lärare och vårdnadshavare. Du ska kunna organisera, planera och arbeta självständigt men också ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet påbörjas efter hand som ansökningarna kommer in så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

SKOLSKÖTERSKA 100% till EMI i Härryda kommun

Härryda kommun