skoljobb.se

Skolsköterska

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Skolsköterska

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

Intervjuerna kommer att genomföras den 14-15/11 så vi ber att du avsätter tid dessa datum

ARBETSUPPGIFTER
Som skolsköterska på Gymnasieskolan Vipan arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter vid gymnasie- och gymnasiesärskola. Du arbetar hälsoinriktat med betoning på främjande och förebyggande hälsovård både på individ och på gruppnivå. Detta kan handla om att arbeta med klasser eller lärare runt en viss problematik eller vara aktiv i att höja den allmänna kompetensnivån runt värdegrund.
Det förekommer en stor samverkan med övriga professioner i elevhälsan och arbetslag kring det hälsofrämjande arbetet för att öka elevernas trygghet och trivsel.

KVALIFIKATIONER
Du är legitimerad sköterska med vidareutbildning till skolsköterska, barn och ungdomssköterska eller distriktssköterska. Du ska kunna driva ärenden och processer individuellt och i grupp. Du är självständig och planerar din tid väl. Ett stort engagemang och en positiv elevsyn är avgörande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker en person som med stor flexibilitet och utifrån situation arbetar uppsökande. Vi ser det som meriterande med erfarenhet som skolsköterska, arbete med ungdomar, samt erfarenhet av aktivt likabehandlingsarbete.


ÖVRIGT
Anställningsvillkor enligt avtal.
Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet.

Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid.

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Skolsköterska

Lunds kommun