skoljobb.se

Skolsköterska 50% till skolor i Härryda kommun

Företag Härryda kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-26

Ansök nu

Skolsköterska 50% till skolor i Härryda kommun

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande och verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Skolsköterskan, som arbetar främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Härryda kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser, har också ett nära samarbete med rektor samt övriga inom elevhälsoteamet och driver tillsammans med dem utveckling av elevhälsoarbetet på skolan. Det finns också ett nätverk för skolsköterskor inom Härryda kommun som träffas regelbundet och har ett tätt samarbete med.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker skolsköterska till Backaskolan i Landvetter. Backaskolan är en ny skola som ännu inte har fullt elevantal. Under läsåret 18/19 innehåller tjänsten förstärkning på ytterligare en skola.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterska och har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta inom elevhälsans medicinska insats. Erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är önskvärt.

För att arbeta som skolsköterska behöver du vara en god lyssnare, vara bra på att kommunicera och ha förmåga att skapa goda relationer med elever, lärare och vårdnadshavare. Du ska kunna organisera, planera och arbeta självständigt men också ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal upprättas.

ÖVRIGT
Rekryteringsarbetet påbörjas efter hand som ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Skolsköterska 50% till skolor i Härryda kommun

Härryda kommun