skoljobb.se

Internationella Engelska Skolan Enskede söker en legitimerad skolsköterska, som tillsammans med övriga medarbetare i vårt tvärprofessionella elevhälsoteam (Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. IES Enskede tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning.

Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn, söker vi dig som har en utvecklad känsla för lagarbete, som tex. att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, att både kunna samverka samt ta egna initiativ.

Kvalifikationer: Vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom och skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.

Sedvanligt skolsköterskearbete innefattar hälsobesök, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt ett nära och engagerat samarbete med övriga medarbetare inom elevhälsan.
Goda kunskaper i engelska är ett krav för att engelska är arbetsspråket på skolan. Samtal med elever, föräldrar och skolläkare sker på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till human.resources.enskede@engelska.se. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Skolsköterska".

Internationella Engelska Skolan Enskede är en skola för årskurserna 4-9 med 900 elever och 70 medarbetare. Den är en skola där lärare kan fokusera på att undervisa, elever ges möjlighet att lära sig och alla tycker om att komma till skolan varje dag. Alla lärare har den berikande erfarenheten av att vara en klassmentor. Skolan har en internationell inriktning och undervisningen bedrivs både på engelska och svenska. Skolan verkar för att lärande och kunskap sätts i första rummet. Eleverna lär sig ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och arbetsmiljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva. IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.

För mer information besök:
www.engelska.se

Skolsköterska

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-10

Ansök nu

Dela detta jobb