skoljobb.se

Skolsköterska 75%

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-10

Ansök nu

Skolsköterska 75%

Om arbetsplatsen

Välkommen till Simrishamns kommun, som ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur.

Barn- och elevhälsan, inom Barn- och utbildningsförvaltningen, är en centralt placerad enhet med ett multiprofessionellt team.
Teamet består av enhetschef, stödteam med specialpedagoger, psykologer, socionom, elevhälsopedagog samt elevhälsans medicinska insats med verksamhetschef, skolsköterskor och skolläkare. Delar av personalen ingår i skolornas egna lokala elevhälsoteam.
Vi arbetar på uppdrag av förskolor och skolor och erbjuder tvärprofessionella insatser utifrån behov. Vi erbjuder också föräldrastöd, stödgrupper för barn samt ALIS (Aktivt Ledarskap i Skolan). För dessa uppdrag har vi utbildade gruppledare.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innebär att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande och förebyggande, genomföra hälsosamtal, vaccinera enligt basprogram samt utföra enklare sjukvårdsinsatser. Placering i åk 1-6.
Dokumentation sker i datajournal (ProReNata).

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård (Distriktssköterskeutbildning) eller Hälso- och sjukvård för barn och ungdomar (Barnsjuksköterskeutbildning).
Erfarenhet av arbete som skolsköterska meriterande men inget krav.

Ingen erfarenhet krävs

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Tillträde 2020-08-03.

 

Ansökan

Ansök senast: 2020-06-10

Referensnummer: A952937 - 2020

Dela detta jobb

Skolsköterska 75%

Simrishamns Kommun - Socialförvaltningen