skoljobb.se

logga

Skolsköterska till grundskola i Teckomatorp

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

Skolsköterska till grundskola i Teckomatorp

Arbetsbeskrivning
Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Klara Elevhälsa söker dig som är leg. sjuksköterska och som vill arbeta som skolsköterska på en grundskola i Teckomatorp. Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

Omfattning: En halvdag i veckan alternativt en heldag varannan vecka.
Tillträde: Omgående alternativt HT-2021.

Förmåner
Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar, samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg.
Försäkringar och pension enligt kollektivavtal finns.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning (Barn- och Ungdom, Distriskt, eller Skolsköterska), det är meriterande om du har arbetat som skolsköterska.

Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– är van att arbeta självständigt
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Tror du att detta skulle vara något för dig? Hör av dig så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Om oss
Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.

Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)
Eliana Lundin
-
Eliana.lundin@klarakompetens.se

Dela detta jobb

logga
Skolsköterska till grundskola i Teckomatorp

Klara - elevhälsa