skoljobb.se

logga

Skolsköterska till gymnasieskola i norrort

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-20

Ansök nu

Skolsköterska till gymnasieskola i norrort

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Klara Elevhälsa söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill arbeta som skolsköterska på en gymnasieskola i Stockholm. Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram. Eventuella kompletterande vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med skolläkare, kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

Tjänstgöringsgraden är 40%. Tillträde vid start av höstterminen 2020.

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.
Introduktion, uppföljning och rådgivning fås från Klaras MLA som också finns som stöd för dig över telefon.
Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning.
Vi ser gärna att du:
– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Tror du att detta skulle vara något för dig? Hör av dig så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Nathalie Ytterberg Pålhammar
-
nathalie.ytterbergpalhammar@klarakompetens.se

Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Stockholm

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
6 maj 2020

Dela detta jobb

logga
Skolsköterska till gymnasieskola i norrort

Klara - elevhälsa