skoljobb.se

logga

Skolsköterska till gymnasieskola i Varberg

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-20

Ansök nu

Skolsköterska till gymnasieskola i Varberg

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorerna med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa.

Klara Elevhälsa söker dig som är leg. sjuksköterska och som vill arbeta som skolsköterska på en gymnasieskola i Varberg. Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Du kommer att vara en viktigt del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam.

Tjänsgöringsgrand: 20%.
Tillträde: HT-2020.

Förmåner

Vi kan erbjuda dig marknadsmässig lön, kompetensutveckling, nätverksträffar, samt stöd i form av personlig rådgivning och nätbaserade verktyg.
Försäkringar och pension enligt kollektivavtal finns.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska gärna med specialistutbildning (Barn och Ungdom, eller Distriskt, eller Skolsköterska), det är meriterande om du har arbetat som skolsköterska.
Vi ser gärna att du tycker om och har lätt för samarbete, har respekt för alla människors lika värde, att du är van att arbeta självständigt.
Arbetet är konsultativt och ställer krav på din flexibilitet.

Om oss

Klara är auktoriserat av branschorganisationen Kompetensföretagen. Det innebär bland annat att vi följer etiska regler, har tecknat kollektivavtal och ansvarsförsäkring, följer jämställdhetsplan samt att vi granskas varje år.

Kontaktperson(er)

Eliana Lundin
073 546 72 51
Eliana.lundin@klarakompetens.se

Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Varberg

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
10 maj 2020

Dela detta jobb

logga
Skolsköterska till gymnasieskola i Varberg

Klara - elevhälsa