skoljobb.se

Skolsköterska till IM-språk och särskola på Sannarpsgymnasiet

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-03

Ansök nu

Skolsköterska till IM-språk och särskola på Sannarpsgymnasiet

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

ARBETSUPPGIFTER
Du tillhör elevhälsoteamet på Språkintroduktionens antagningsenhet, du kommer även att arbeta mot gymnasiesärskolan på Sannarpsgymnasiet samt vara en del av hela skolans elevhälsoteam.

Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för ungdomar och är professionell i din yrkesroll. Du kommer att ha flera skolsköterskor som kollegor och vara knuten till ett eller flera Gymnasieprogram på skolorna. Du har en viktig roll och det kräver engagemang, flexibilitet och framåtanda.

Uppdraget innebär sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagstiftning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skol, barn- eller distriktssköterska. Erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar. Vi förväntar oss att du är stresstålig, flexibel och givetvis en glad och god kollega med god samarbetsförmåga.

Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmsta kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga legitimation, detta för att underlätta rekryteringsprocessen.

Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Skolsköterska till IM-språk och särskola på Sannarpsgymnasiet

Halmstads kommun