skoljobb.se

Skolsköterska till nybyggda Nakterhusskolan i Vega

Företag Haninge kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Skolsköterska till nybyggda Nakterhusskolan i Vega

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Snart öppnar Nakterhusskolan i Vega!

I augusti 2020 öppnar nybyggda Nakterhusskolan i Vega!

Vi söker nu en skolsköterska inför uppstarten av skolan. Då skolans drar igång i liten skala med elever i förskoleklass, åk. 1 och åk. 2 omfattar tjänsten 20 % under första läsåret.

Vill du vara med och bidra till uppbyggnaden av en välfungerande skola där studiero, trygghet och trivsel står i fokus? Där ansvarskultur, sammanhållning och engagemang utgör stöttepelarna och där höga och positiva förväntningar ställs på elever, vårdnadshavare och medarbetare? Bra, då är du varmt välkommen med din ansökan!

Produktionen av skolbyggnaden pågår för fullt och skolan kommer bl.a. vara utrustad med eget tillagningskök, idrottshall, musiksal, slöjdsalar, bibliotek samt hemkunskapssal.

Nakterhusskolan ligger centralt i Vega med direkt närhet till goda kommunikationer. Pendeltågstationen i Vega ligger ca. 250 meter från skolan.

Nu söker vi dig som vill vara från första början, som vill ges möjlighet att vara med och utforma verksamheten och bygga en väldigt bra skola från grunden!

Ditt uppdrag

Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Haninge kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insats. Uppdraget innefattar också att vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning.

Skolsköterskan ingår i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med lärare, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan.

För oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och vill bidra med kunskap och erfarenhet för att eleverna ska uppnå utbildningens mål.

Du ingår i ett nätverk med andra skolsköterskor på grundskolan.


Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i elevhälsoteam.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har även en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar. Vidare har du en god samarbetsförmåga, kommunikativ förmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer, självgående och har förmågan att fokusera på rätt saker och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

Skolsköterska till nybyggda Nakterhusskolan i Vega

Haninge kommun