skoljobb.se

Skolsköterska till Sannarpsgymnasiet och Kristinehedsgymnasiet

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Skolsköterska till Sannarpsgymnasiet och Kristinehedsgymnasiet

Om du vill spara länken till en ledig tjänst, kopiera adressen i din webbläsare. Det går inte att använda dela-knappen ovan eftersom visningen nedan är inbäddad från en extern källa.

Skolsköterska till Sannarpsgymnasiet och Kristinehedsgymnasiet

Arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra elevhälsoteamet, men är också en del av hela skolan, eftersom elevhälsan arbetar nära och tillsammans med pedagogerna. Vi förväntar oss att du har ett genuint intresse för ungdomar och är professionell i din yrkesroll. Du kommer att ha flera skolsköterskor som kollegor och vara knuten till ett eller flera gymnasieprogram/introduktionsprogram och/eller gymnasiesärskola på skolorna. Du har en viktig roll och det kräver engagemang, flexibilitet och framåtanda. Uppdraget innebär sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagstiftning.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skol- barn eller distriktssköterska. Erfarenhet av att arbeta med barn/ungdomar. Flexibel och god samarbetsförmåga. Du som medarbetare är ett föredöme och agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund. Du uppmuntrar andra till delaktighet och kreativitet samt arbetar förebyggande och främjande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga examensbevis och legitimation. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Delad tjänstgöring mellan Sannarpsgymnasiet och Kristinehedsgymnasiet Tillträde: 2019-08-12 eller enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Cecilia Ek, Gymnasiechef
Telefon: 070-269 60 53
Namn: Petra Ekstrand, Rektor
Telefon: 070-922 08 07

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Anna-Karin Liljendahl, Vårdförbundet
Telefon: 035-144747 

Ansökan

Referensnummer: C28109 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-05-24

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna.

Dela detta jobb

Skolsköterska till Sannarpsgymnasiet och Kristinehedsgymnasiet

Halmstads kommun