skoljobb.se

logga

Skolsköterska till skola i Eskilstuna

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-10-15

Ansök nu

Skolsköterska till skola i Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

Klara Elevhälsa söker dig som är leg. Sjuksköterska och som vill vikariera som skolsköterska i Eskilstuna. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara hälsosamtal i åk 8 och en klass i åk 4 samt administrativt arbete såsom att sammanfatta journaler och att gå igenom vaccinationsmedgivanden i åk 8.

När: Omgående
Varaktighet: En månad alternativt hela HT-2020
Omfattning: 40 % – 80 %

Förmåner

Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning. Erfarenhet av skolsköterskeyrket krävs.

Vi ser gärna att du:

– har god förmåga till struktur och planering
– tycker om och har lätt för samarbete
– har respekt för alla människors lika värde

Om oss

Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör.

Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade.
Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se

Kontaktperson(er)

Eliana Lundin
-
Eliana.lundin@klarakompetens.se

 

Anställningsomfattning
Deltid

Tjänstgöringsort
Eskilstuna

Anställningsform
Timanställning

Publiceringsdatum
10 september 2020

Dela detta jobb

logga
Skolsköterska till skola i Eskilstuna

Klara - elevhälsa