skoljobb.se

Skolsköterska till Täby Friskola 40 %

Företag Täby Friskola
Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-01

Ansök nu

Skolsköterska till Täby Friskola 40 %

Omfattning: Deltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Meriterande
Skolsköterska -  1-2 års erfarenhet

Utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Om jobbet
I Täby Friskola strävar vi efter ett gemensamt förhållningssätt där vår värdegrund är väl förankrad hos både elever och medarbetare. Vi värnar en tillgänglig lärmiljö där alla elever och medarbetare erbjuds möjlighet att utvecklas och känna stolthet för den man är.

Täby Friskola är Täbys äldsta friskola med elever från F-klass till åk. 9. Vi har ca 1000 elever fördelade på sex enheter, runt om i Täby.

Våra servicefunktioner i form av IT-support, vaktmästarteam och HR bidrar till den goda kvalitén på vår arbetsplats.

Läs gärna mer om oss på www.tabyfriskola.se

Utbildningskrav: Legitimerad sjuksköterska med någon av nedanstående specialistsjuksköterskeutbildningar:

Specialistsjuksköterskeprogrammet – Distriktssköterska 75hp

Specialistsjuksköterskeprogrammet – Barn och ungdom 60hp

Specialistsjuksköterskeprogrammet – Skolsköterska 60hp

Meriterande:

  • Tidigare arbetat som skolsköterska

  • Folkhälsovetenskaplig kompetens

  • Erfarenhet av arbete i journalsystemet ProReNata

Du är empatisk, flexibel och målfokuserad. Viktiga egenskaper är också gott omdöme, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Därutöver krävs förmåga att vara strukturerad för att planera verksamheten på kort och lång sikt. Vi söker ytterligare en skolsköterska som är närvarande och engagerad och som är van att ta ansvar för elevernas hälsa och lärande. Du har en god samarbetsförmåga, är handlingskraftig och kommunikativ. Som skolsköterska skapar du goda relationer med barn/elever, personal och föräldrar och har varje barns/elevs bästa i fokus. Som skolsköterska är du anställd direkt under rektor, som ansvarar för elevhälsoarbetet.

Hos oss ges du möjlighet att tillsammans med din kollega leda arbetet och ansvara för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten.

En positiv inställning präglar det dagliga arbetet här. På Täby Friskola är du aldrig ensam i utmaningar eller problem, vi stöttar varandra. Varje enhet i Täby Friskola har ett Trygghetsteam som är en viktig del i arbetet för att främja och förebygga för en trygg skola.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten är på deltid 40 %, belägen i Täby Friskola Hägernäs. Du utför elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande lagstiftning. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas lärande, utveckling och hälsa. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvara för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan. Arbetet innefattar samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndighet. Du ingår i skolornas elevhälsoteam vars huvuduppdrag är det hälsofrämjande och förebyggande arbetet.

Hänsyn tas till personlig lämplighet

Om anställningen
Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?
Pilotvägen 1
18359 TÄBY

Kontakt

Karin Järleby
Rektor
karin.jarleby@tabyfriskola.se
087922610
0739403248

Dela detta jobb

Skolsköterska till Täby Friskola 40 %

Täby Friskola