skoljobb.se

Skulltorps skola söker slöjdlärare

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Skulltorps skola söker slöjdlärare

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Alla på Skulltorps skola verkar för att eleverna ska känna sig trygga och arbetar därför aktivt med hur man kan samspela med varandra och utveckla social kompetens. Stor vikt läggs vid att varje elev får tillfälle att bygga sin självkänsla och en positiv självbild. Att alla är olika ses som en tillgång. Här går elever från förskoleklass till och med årskurs 5. Skulltorps skola är en mångkulturell skola där elevernas nyfikenhet och lust att lära utmanas och där engagerade pedagoger arbetar med att hitta varje elevs sätt att lära och utvecklas. Att lära sig läsa, skriva, räkna och skaffa kunskaper i språk är viktigt. Man använder datorer som ett verktyg för lärande. Välkommen till Skulltorpskolan!

Arbetsuppgifter

Är du legitimerad fritidspedagog och vill arbeta på en skola med engagerade medarbetare i en mångkulturell miljö? Då kan den här tjänsten vara något för dig! 

Som fritidspedagog hos oss kommer du driva och utveckla arbetet på Skulltorps fritidshem och ge barnen en trygg, kreativ och lärande tid hela dagen. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten och bidrar till att barnen utvecklar positiva samspelsmönster och kunskaper. Samarbetet sker under hela skoldagen med övriga pedagoger i arbetslaget med målet att göra dagen bra för barnen. Pedagogisk dokumentation och föräldrasamverkan ingår också i tjänsten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • Vill göra skillnad på riktigt • Vill verka i en dynamisk miljö i en starkt växande kommundel • Tycker om att samarbeta i arbetslag • Drivs av de skiftningar som finns i en fritidspedagogs vardag Vi söker dig som är, eller har ansökt om att bli legitimerad fritidspedagog och är väl förtrogen med Lgr-11 och fritidspedagogens uppdrag. Har du någon ämneskompetens är det ett plus. Genom erfarenhet har du skaffat dig en god förmåga att möta barnens behov av trygghet, lugn och ro samt utmanande aktiviteter i en hemlik miljö och du utgår alltid från barnets bästa i ditt arbete. Som pedagog är du tydlig och engagerad och ser möjligheter i utmaningar. Som person har du ett positivt förhållningssätt och en god förmåga att samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Löpande urval kan komma att tillämpas. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Skulltorps skola söker slöjdlärare

Partille kommun