skoljobb.se

Skulltorps skola söker slöjdlärare

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Skulltorps skola söker slöjdlärare

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Alla på Skulltorps skola verkar för att eleverna ska känna sig trygga och arbetar därför aktivt med hur man kan samspela med varandra och utveckla social kompetens. Stor vikt läggs vid att varje elev får tillfälle att bygga sin självkänsla och en positiv självbild. Att alla är olika ses som en tillgång. Här går elever från förskoleklass till och med årskurs 5. Skulltorps skola är en mångkulturell skola där elevernas nyfikenhet och lust att lära utmanas och där engagerade pedagoger arbetar med att hitta varje elevs sätt att lära och utvecklas. Att lära sig läsa, skriva, räkna och skaffa kunskaper i språk är viktigt. Man använder datorer som ett verktyg för lärande. Välkommen till Skulltorpskolan!

Arbetsuppgifter

Vi vill bli fler som undervisar i slöjd på vår skola, är du en av dem? 

Som slöjdlärare kommer du att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i slöjdämnet. Du kommer ge eleverna grundläggande färdigheter, samt förutsättningar för att utveckla idéer, överväga olika lösningar, framställa föremål och värdera resultat. Slöjdundervisningen ska bidra till att väcka elevernas nyfikenhet och vilja att utforska och experimentera med olika material.

Välkommen till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • Tycker om att verka i en mångkulturell miljö • Trivs med att arbeta i arbetslag • Vill göra skillnad för våra elever och deras tro på sig själva och sin förmåga Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare. Önskvärt är att du också har ett annat ämne att kunna komplettera undervisningen med. Som person har du ett positivt förhållningssätt och en god förmåga att samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Löpande urval kan komma att tillämpas. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Kontakt

Fackliga företrädare

Dela detta jobb

Skulltorps skola söker slöjdlärare

Partille kommun