skoljobb.se

Slöjd trä och metall, Hyssnaskolan

Företag Marks kommun
Regioner
Utgår

2018-11-19

Ansök nu

Slöjd trä och metall, Hyssnaskolan

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en urstark ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Inte så märkligt eftersom allt fler får upp ögonen för vilken livskvalitet vi erbjuder. Med närheten till Borås, Göteborg och Varberg finns alla möjligheter att njuta av natur, hav och storstadspuls. Detta samtidigt som just Du kan vara talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.

Hyssnaskolan är en F-6 skola mitt i byn med ca 150 elever. In på knuten har vi närhet till naturen med en skolskog inom gångavstånd. Skolgården är stor och varierande som inbjuder till olika typer av rastlek. Våra klassrum är utrustade med projektorer. Skolan ingår i rektorsområdet Hyssna- Fotskäl och Ubbhult.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad lärare för undervisning i textilslöjd
Tillsammans med befintlig slöjdlärare bildar du ett litet men innovativt arbetslag och tillsammans skapar ni en kreativ undervisning vilket bidrar till en god inlärnings- och arbetsmiljö. Du är duktig på att leda en klass och fånga elevernas intresse till lärande mot elevernas/skolans mål. Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i klassrummet, där du arbetar med att skapa inkluderande lärmiljöer och ger alla elever förutsättningar att lyckas utifrån deras behov.
Du skapar tillit och bygger relationer med de elever du möter. Du är bra på att samarbeta och skapa ett gott arbetsklimat på Hyssnaskolan.


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad slöjdlärare för undervisning inom grundskolan.
Du som fortfarande studerar till lärare är också välkommen att söka arbetet.

ÖVRIGT
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Slöjd trä och metall, Hyssnaskolan

Marks kommun