skoljobb.se

Vi som arbetar i Lysekils kommun har några av Sveriges viktigaste jobb – vi gör skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vårt jobb är att ge invånarna i Lysekils kommun service, stöd och hjälp och tillsammans utvecklar vi verksamheten.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära havet och naturen – här finns möjlighet till både eftertanke och äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. På www.livetilysekil får du veta mer om hur ett liv i vår kommun kan se ut.

Vår vision: Lysekils kommun är en hållbar och attraktiv kommun året runt som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Lysekil är en självklar mötesplats och ledande inom maritima näringar.

Beskrivning
Vi söker en positiv och engagerad grundskollärare i trä-och metallslöjd plus annat ämne.

Stångenässkolan är en F-6 skola med ca 230 elever. För oss är känslan av samhörighet och stolthet över vår skola viktigt och vi ser goda kunskaper och hög trivsel som ledord i verksamheten. Vi arbetar aktivt med hälsa- både fysisk och psykisk. Vårt trygghetsarbete är väl organiserat och en viktig del av verksamheten.

Arbetsuppgifter
Undervisning i trä-och metallslöjd/annat ämne. Du kommer att samarbeta med vår lärare i textilslöjd samt arbetslag 3-6.

Vi söker dig som brinner för att entusiasmera och stödja alla elever där de befinner sig i sin läroprocess. Vi vill att du ser utvecklingsarbete som något positivt och vill vara med och utveckla Stångenässkolan.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation med behörighet att  undervisa i trä och metallslöjd samt annat ämne.

Villkor
Utdrag ur belastningsregistret lämnas innan anställning.

Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Medflyttarservice
Innebär ditt nya jobb en flytt för dig och din partner? Vi hjälper medflyttande till nytt jobb i ny livsmiljö.

Servicen handlar främst om att stötta din partner i att hitta ett jobb i närområdet. Men det kan även handla om andra frågor som är viktiga i samband med en flytt, som till exempel barnomsorg, boende eller tips på föreningar och nätverk.

För att få veta mer, kontakta gärna agneta@medflyttarservice.se, 0763-221793 www.medflyttarservice.se

Slöjdlärare

Företag Lysekils kommun
Regioner
Utgår

2018-12-19

Ansök nu

Dela detta jobb