skoljobb.se

Slöjdlärare, åk 3-6

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-06-21

Ansök nu

Slöjdlärare, åk 3-6

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Hubertusgården är en F–6-skola belägen i ett lugnt och bilfritt område. Skolan är byggd 1976 och i ett plan. Vi har det här läsåret äntligen flyttat in i våra totalrenoverade lokaler då hela skolan nu är färdigrenoverad.

Utemiljön är grön med många träd och buskar, samt stora lek ytor för barnen. Skola och fritidshem är integrerade och har gemensamma lokaler.

På Hubertusgården har vi elevernas kunskapsutveckling i fokus. Vårt utvecklingsarbete har sin bas i BFL (bedömning för lärande). Inom ramen för BFL utvecklar vi undervisningen genom kollegialt lärande i samtalsgrupper.

Utöver att utveckla formativa metoder där elever och pedagoger bland annat arbetar med återkoppling på olika sätt, betonas också arbete med att öka elevernas inflytande över sitt lärande samt ett språkutvecklande arbetssätt.

ARBETSUPPGIFTER
Du planerar, genomför, dokumenterar och utvärderar undervisningen enligt gällande styrdokument. Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studie ro och förtroende.

För att trivas och göra ett bra arbete hos oss behöver du ha lätt för att samarbeta med såväl personal som elever. Du har erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och varierande förkunskaper

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en grundskollärarexamen med legitimation i ämnet slöjd för avsedda årskurser, gärna med tidigare erfarenhet av att undervisa. Du ser varje enskild elevs behov av utveckling, både i förhållande till läroplan och kunskapskrav, och du anpassar din undervisning efter elevernas förutsättningar. Du är väl förtrogen med skriftlig dokumentation och använder gärna IT i din undervisning.

I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att skapa engagemang och delaktighet bland dina elever. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du har väl fungerande relationer med såväl elever som vårdnadshavare.

Som person är du initiativrik, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor och ser arbetslaget som en viktig resurs i arbetet. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Då vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 75 %, kan ev efter överenskommelse vara 100%
Lönebeskrivning: Ange löneanspråk i ansökan

Dela detta jobb

Slöjdlärare, åk 3-6

Lunds kommun