skoljobb.se

Slöjdlärare åk 3-9 Vikskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-10

Ansök nu

Slöjdlärare åk 3-9 Vikskolan

Är du utbildad slöjdlärare? Vikskolan är en trivsam skola med 330 elever i åk F-9. Skolan ligger i vackra omgivningar i Upplands Väsby.
Vi söker behörig lärare för undervisning i slöjd, årskurs 3 - 9.

Vi söker dig som är engagerad för ditt ämne och dina elever. Du har ett tydligt ledarskap och erfarenhet av att undervisa och handleda unga elever i deras hantverk och skapande. Du har lätt för att samarbeta med barn och vuxna.

Lust att lära och tro på framtiden” Vikskolan en F - 9 skola med 320 elever ingår i Magnetica Education AB - fyra skolor varav en resursskola samt 3 förskolor i Upplands Väsby. Vi har ett nära samarbete och utbyte med varandra. En trevlig skolgård inbjuder till lek och rörelse. Skolan ligger omgivet av en naturskön miljö som skapar många möjligheter till lärande miljöer. Lärare och fritidspersonal tillhör två arbetslag åk F-3 och åk 4-9 bildar ett eget. På skolan finns tillgång till elevhälsa, specialpedagog, kurator. Nyfiken på att vara med och bygga ny skola? Vi har precis påbörjat arbetet och ny skolbyggnad kommer att finnas om några år.

Vi undanbeder oss alla kontakter från olika rekryteringsföretag

Dela detta jobb

Slöjdlärare åk 3-9 Vikskolan

Magnetica Education AB