skoljobb.se

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Alla barn i Luleå ska få med sig de kunskaper och färdigheter som behövs i en föränderlig värld. Det är lika viktigt för varje enskild individ som för hela Luleå. Det är vi som kan skapa och vidareförädla de resurser som vi kan leva av i Luleå idag och i framtiden. Vi som arbetar i och med skolan vill åstadkomma mycket, tillsammans med alla kompetenta medarbetare, barnen och vårdnadshavarna.

Ängskolan ligger på Hertsön som är Luleås största bostadsområde med ca 5500 invånare. Hertsön är känt för sitt rika fritids- och föreningsliv och närheten till naturen. Här finns bibliotek, modern idrottsanläggning och ett naturreservat inom gångavstånd. Ängskolan har 230 elever i åk F -6. Vår verksamhet bildar en helhet där vår målsättning är att både barn och vuxna ska känna sig välkomna. Vi tror att lärande sker i samspel med varandra, därför vill vi att klimatet på skolan ska präglas av öppenhet, så att alla vågar och vill vara delaktiga.

Borgmästarskolan ligger på Notviken och har ca 130 elever i åk F-3.Vi vill med respekt, glädje och nyfikenhet utveckla lärandet - Nyckeln till framgång. På vår skola har vi en nollvision med målet att ingen ska känna sig kränkt eller illa behandlad. Arbetet för att uppnå denna vision sker aktivt och fortlöpande i ett nära samarbete mellan personal, barn och föräldrar.

Munkebergsskolan har elever från förskoleklass till och med årskurs 3 och med tre fritidshem. Skolan är belägen på Mjölkudden, ca 2 km från Luleå centrum. Vi har en fantastisk utemiljö, nära till den vackra naturen och vattnet vid Lule älv. Området har blandad bebyggelse, mestadels från 60- och 70-talet. Det finns ett centrum med bl. a vårdcentral, apotek, affärer mm i närheten.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare i träslöjd till våra tre skolor Ängskolan, Borgmästarskolan och Munkebergsskolan. Tjänsten ser ut som sådan att under ht -19 kommer du att jobba 60% på Ängskolan och 15% på Borgmästarskolan, under vt -20 är uppdelningen mellan Ängskolan (55%) och Munkebergsskolan (20%). Borgmästarskolans och Munkebergsskolans undervisning sker i lokaler på Tunaskolan. Du kommer att bedriva undervisning för elever i åk 3-6, med planering och bedömning inom dina ämnen i nära samarbete med de övriga lärarna. Du kommer även att vara en del i ett dynamiskt arbetslag på Ängskolan där samarbete, samsyn och kollegialt lärande är ledstjärnor och där vi arbetar tätt med hemmen för bästa resultat.

KVALIFIKATIONER
Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i åk 36. Även annan utbildning inom trä- och metall kan komma att vara meriterande om ingen lärarutbildning finns. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Vi söker dig som är en engagerad teamspelare, kvalitetsmedveten och tar ansvar för dina uppgifter. Du tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter samt har lätt för att skapa goda relationer med barn och vuxna.

ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Slöjdlärare, årskurs 3-6, Ängskolan/Borgmästarskolan/Munkebergsskolan

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Dela detta jobb