skoljobb.se

Slöjdlärare årskurs 4-6

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-26

Ansök nu

Slöjdlärare årskurs 4-6

Om arbetsplatsen

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter

Till oss på Vallhamra skola söker vi en slöjdlärare för undervisning i årskurs 4-6 på 100%. Vallhamra är en F-9 skola som ligger i natursköna Sävedalen, alldeles intill Vallhamra torg med bra kommunikationer in till Partille centrum och Göteborg. 

Hos oss har vi nya modernt utrustade lärmiljöer som tillsammans med vår engagerade personalgrupp skapar goda och kreativa förutsättningar till lärande. Vårt fokus är barnens lust och glädje i sitt lärande, samt att de skall trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö. Vi strävar mot en hög kvalitet i verksamheten och har ett tydligt fokus på pedagogisk utveckling. 

Du kommer att ansvara för, planera och genomföra undervisning i trä- och textilslöjd. Du kommer även att vara mentor för en av våra klasser.

Välkommen till oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i både trä- och textilslöjd. Som lärare hos oss vill vi att du har förmåga att se alla elever och kan förstå deras olika förutsättningar. Vi vill att du har god förmåga att samarbeta med både elever, deras föräldrar och dina kollegor. Du skapar förtroendefulla relationer och tar ansvar för ditt arbete. Vi uppskattar även din glädje och energi som avspeglar ditt sätt att undervisa. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Slöjdlärare årskurs 4-6

Partille kommun