skoljobb.se

Slöjdlärare Fruängens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Slöjdlärare Fruängens skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.

  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.

  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.

  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Fruängens skola är en F-9-skola med 660 elever. Skolan ligger i anslutning till Fruängens centrum med närhet till goda kommunikationer - tunnelbana och bussar. Området präglas av en bebyggelse från 50- och 60-talen men även nyare bostadsområden.

Skolan består av sex byggnader vackert belägna runt talldungar och skolgårdar. Klassrummen är moderna och erbjuder en stimulerande arbetsmiljö. Interaktiva skrivtavlor finns i alla klassrum. Vi har skolbibliotek, god tillgång till läsplattor och bärbara datorer.

Skolans elevhälsoteam består av skolsköterska, kurator, studie- och yrkesvägledare samt speciallärare som representerar respektive stadie.

Ansökningar tas endast emot via denna webbplats. (Ser du annonsen på Arbetsförmedlingens hemsida, använd länken 'Ansökan via extern webbplats' längre ner).           
 
Läs mer på www.fruangensskola.stockholm.se
Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en lärare i träslöjd på deltid 50%. Är du slöjdlärare med kompetens mot både trä- och textilslöjd är det meriterande. Det finns ytterligare 3 kollegor inom ditt ämnesområde att samarbeta med. Undervisningen är inriktad mot senare årskurser. Undervisningen är förlagd till måndag, onsdag och torsdag i schemat. 

Den vi söker är legitimerad lärare med bred kompetens och erfarenhet. Du är kreativ och har god förmåga att möta och utmana eleverna i deras lärande och växande. Du har god samarbetsförmåga och kan anpassa dig utifrån olika förutsättningar.

Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig i slöjd och gärna ytterligare ämne.

Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.
Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.
Läs mer på www.pedagogstockholm.se

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     2022-01-10

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     50 %

Ort

     Fruängens skola

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/6412

Publicerat

     2021-11-02

Sista ansökningsdag

     2021-11-30

Legitimationskrav

     Lärare

Utbildningskrav

     Högskola/universitet

Dela detta jobb

Slöjdlärare Fruängens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen