skoljobb.se

Slöjdlärare grundskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

Slöjdlärare grundskola

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Skolorna som tjänsten fördelas på i dagsläget är Torslunda skola, Glömminge skola och Gårdby skola. Alla skolorna är enparallella F-6 skolor med med hög lärarbehörighet. Du kommer att möta kollegor med ett stort engagemang för elevernas hälsa och kunskapsutveckling och som verkar för att skapa en kreativ arbetsmiljö. Gemenskap, trygghet, glädje och fysisk aktivitet genomsyrar verksamheterna på samtliga enheter. Skolorna omges av tillgänglig natur och innehållsrika skolgårdar som utgör en viktig del av elevernas lärmiljö. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som slöjdlärare handleder du eleverna i processen från idé till färdig produkt. I dagsläget är slöjdtjänsterna på aktuella skolor, organisatoriskt uppdelade mot trä- och metallslöjd respektive textilslöjd. Utifrån det här är tjänsten i huvudsak riktad mot textilslöjd.

Du är väl förtrogen med grundskolans styrdokument, och arbetar med formativ bedömning som en självklar del av din undervisning. Du skall även ha god datorvana och se IKT som ett naturligt arbetssätt. Du är en god ledare i klassrummet med tydlighet i kommunikation, mål och resultat. Du har egenskaper som innefattar både struktur, kreativitet och en vilja att anpassa arbetsmiljön utifrån olika elevers behov. Du förbereder, planerar, bedriver och utvärderar undervisningen på ett professionellt sätt utifrån styrdokument, evidensbaserad kunskap och aktuell forskning.

Kvalifikationer

Lärare med lärarlegitimation i ämnet slöjd, grundskola
Körkort

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och färdigheter.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2023-08-14

Referensnummer: C125256

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Slöjdlärare grundskola

Mörbylånga kommun