skoljobb.se

Slöjdlärare i trä- och metallslöjd

Företag Hammarö kommun
Regioner
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Slöjdlärare i trä- och metallslöjd

På Hammarö är du alltid nära. Nära vattnet, skogen, staden och naturen. Vi är även nära varandra.

Hammarö är en attraktiv boendekommun. Vi vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Kommunen har drygt 16 000 invånare och huvudorten är Skoghall. Med 54 kvadratkilometer är vi till ytan en av Sveriges minsta kommuner, vilket gör att det alltid är nära till naturen såväl som till kommunens service. Hammarö kommun växer, har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal.

För att skapa en bra miljö för Hammaröbor samarbetar vi och sätter alltid invånaren i centrum. Vi söker dig som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö och skapa förutsättningar för att våra Hammaröbor ska trivas. Att kunna bo, leva och andas ut.

På Hammarö väntar vi inte på att framtiden ska komma, vi är där och skapar den varje dag.

Hammarö kommun växer och har goda resultat och bra verksamheter med stolt personal. Vi söker personal som vill vara med på resan att forma framtidens Hammarö. Vi skapar förutsättningar för att våra barn och elever ska växa och utvecklas till trygga individer. För att alla ska trivas samarbetar vi och sätter alltid barnen och eleverna i centrum och ser individens behov som huvudfokus.

ARBETSUPPGIFTER
Som slöjdlärare i trä och metall på Mörmoskolan F-6 undervisar du i åk 3-6.
Du kommer att tillhöra och arbeta i nära samarbete med kollegorna i ett av skolans arbetslag men framförallt samverka med skolans andra slöjdlärare.

Slöjdlärarna ansvarar gemensamt för det pedagogiska arbetet i ämnet och arbetar utifrån läroplanen och omsätter dess mål till meningsfullt lärande för eleverna, där man är tydlig med vilka mål eleverna arbetar emot.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd med inriktning trä och metall, målinriktad och med stort engagemang.

Vi vill att du ska ha god kännedom om och arbeta utefter skolans styrdokument. Du ska också besitta en god förmåga att leda elevgrupper och i undervisningen utgå ifrån varje elevs behov och förutsättningar för dennes utveckling.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Intervjuer kan förekomma innan ansökningstidens utgång.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hammarö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Hammarö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Slöjdlärare i trä- och metallslöjd

Hammarö kommun