skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet.
Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen.

VAD UTMÄRKER SVANDAMMSKOLAN?
På Svandammsskolan trivs elever och personal. Elevens lärande och kunskapsutveckling är i fokus. Skolans ledord är kunskap, kamratskap, nyfikenhet, samarbete, kreativitet, aktivitet och progression. Vi arbetar formativt och vi visar höga förväntningar på eleverna. 

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.

Arbetsuppgifter


Vill du jobba som slöjdlärare med inriktning trä och metallslöjd hos oss? Inför hösten söker vi en ny medarbetare då en av våra slöjdlärare går i pension. Svandammsskolan är en F-6 skola med engagerade och studiemotiverade elever. Vi vill att du brinner för elevernas lärande, är trygg i bemötandet av alla elever och samtidigt tydlig i din ledarroll i undervisningen.

Du kommer att arbeta i arbetslag och ämneslag med planering av undervisningen för att ge eleverna de bästa förutsättningarna att utveckla sina förmågor. Du kommer att tillhöra arbetslag 4-6. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare för undervisning i trä och metallslöjd, årskurs 3-9. Eleverna undervisas i halvklass. Du ska ha en god förmåga att stimulera elevernas kreativitet och att utforma undervisningen i slöjd så att elevernas tilltro till sin egen förmåga stärks. Du kommer gärna med nya ideer som utvecklar lärandet. 

Du är en tydlig ledare som tar ansvar för hela uppdraget och du har en god samarbetsförmåga. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Rekrytering kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonsdatum.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   SVA/2019/0010/023

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Kontaktperson

Ann-Christine Thunqvist

Rektor 08-5207 3772 076-1258 772 ann-christine.thunqvist@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare kontaktas via Kontaktcenter

08-520 680 00 

Slöjdlärare, Svandammsskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Dela detta jobb