skoljobb.se

Slöjdlärare textil

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Slöjdlärare textil

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Norrbackaskolan är belägen i norra Visby och S:t Hansskolan är belägen i Visby innerstad. Tillsammans med vår tredje skola, Polhemskolan, bildar de ett skolområde bestående av tre F-6 skolor. Skolområdet har idag drygt 450 elever och flertalet elever är inskrivna i våra fritidshem. Skolorna har nära tillgång till de sevärdheter som finns i Visby men också Visbys medeltida stadskärna. Naturen finns på nära avstånd genom havet, gravarna runt ringmuren samt kuststräckan norrut.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta och undervisa i textilslöjd på Norrbackaskolan där skolområdets slöjdsalar är belägna. Där kommer du att undervisa elever i årskurs 3-6 från våra tre skolor. Ditt arbete kommer innefatta undervisning i mindre grupper samt kontakt med vårdnadshavare och elevhälsoteam vid behov. Här ansvarar du också för bedömning, uppföljning och dokumentation av lärande i slöjdämnet i nära samarbete med läraren i trä- och metallslöjd.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som är legitimerad lärare i textilslöjd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du är en tydlig pedagog som har erfarenhet av undervisning.
Du är ansvarstagande, lyhörd och har förmåga att se till varje barns individuella behov och förutsättningar samt förmåga att entusiasmera och engagera dina elever.
Du är intresserad av att samarbeta och delta aktivt i arbetslag och har självfallet ett bra förhållningssätt i alla möten.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Dela detta jobb

Slöjdlärare textil

Region Gotland