skoljobb.se

Slöjdlärare, textil, åk 3-6

Företag Falu kommun
Regioner
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Slöjdlärare, textil, åk 3-6

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Är just du vår nya medarbetare och våra elevers nya slöjdlärare? 

På Sundbornsskolan och Rönndalsskolan kommer du att få möjlighet att bidra till skolutveckling tillsammans med en härlig blandning av kollegor. Här finns nya lärare tillsammans med lärare som har längre bakgrund och ett stort hjärta för skolan och bygden - alla med stort engagemang, kompetens, nyfikenhet och vilja att förverkliga våra mål. Här har just du chansen att bli en viktig medspelare i vårt lag.

Hur är det hos oss då? Jo, du kommer att få möjlighet att arbeta på våra skolor som har nära till skog, ängsmark och vattendrag. På våra skolor genomför vi Skolverkets utvecklingsarbeten och nu senast en Specialpedagogisk modul. Vi har arbetat kring NPF under läsåret och kommer att fortsätta med detta även nästa läsår. Kollegialt lärande är en röd tråd för oss i Svärdsjö Skolområde. Vi känner en stor ömsesidig respekt och vi tycker det är viktigt med goda relationer mellan vuxna och ungdomar. Praktiskt-estetiska ämnen står högt i kurs och är mycket uppskattade av våra elever.

Du är slöjdläraren med inriktning mot textilslöjd som kan komplettera vårt team. Du, med din kompetens, erfarenhet, engagemang och omsorg om eleverna, har en vilja och nyfikenhet kring att arbeta tillsammans med våra arbetslag.
Vill du vara en del av detta? Vi ser fram emot just din ansökan och att få träffa just dig så att vi får berätta mer om vad vi vill erbjuda dig och vi är nyfikna på vad du vill bidra med. 

Arbetsuppgifter
Uppdraget består av undervisning i åk 3-6 på Sundbornsskolan och Rönndalsskolan. Du kommer att vara en viktig del i ett arbetslag, där vi tillsammans skapar goda förutsättningar för samarbete men också att utvecklas individuellt genom kollegialt lärande. 

Kvalifikationer
- lärarutbildning och ämnesbehörighet i ämnet slöjd

- lärarlegitimation

Personliga egenskaper
Som person är du positiv och flexibel. Du ska vara trygg och tydlig i din ledar- och yrkesroll, ansvarstagande, lyhörd och ha förmåga att arbeta individanpassat. Du skall ha förmåga att skapa goda elev- och föräldrakontakter och arbeta målfokuserat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Meriterande kvalifikationer

 - erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd

 - erfarenhet av pedagogiskt utvecklingsarbete

 - erfarenhet av digitalisering i skolan

Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med möjlighet till deltid. Tillträde 12 augusti 2019. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju. Enligt lagen om registerkontroll krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med din ansökan, så det finns tillgängligt om du blir aktuell för tjänsten. 

Upplysningar

Per Bergqvist, rektor, 023-81534 

Carin Holmström, bitr rektor Sundbornsskolan, 023-87713

Malin Håkansson, bitr rektor Rönndalsskolan, 023-81574

Fackliga företrädare 

Jan-Erik Kyrö, Lärarförbundet, 023-863 36 

Hanna Meijer-Holmqvist, Lärarnas Riksförbund, 023-838 63

Kontaktinformation
Per Bergqvist, Rektor

Arbetsplats
Myntgatan 45

791 60 Falun

Dela detta jobb

Slöjdlärare, textil, åk 3-6

Falu kommun