skoljobb.se

Slöjdlärare till Lilla Adolf Fredriks skola; Trä- och metall slöjd och Textilslöjd

Regioner
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Slöjdlärare till Lilla Adolf Fredriks skola; Trä- och metall slöjd och Textilslöjd

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Lilla Adolf Fredriks skola är en F-6 skola med cirka 380 elever och 50 personal. Skolans byggnad har sina anor sedan början av 1900-talet och ligger mitt i Stockholms innerstad på Norrmalm, endast tio minuters promenad från centralen och nära belägen till Odenplan. Skolan ligger även i närheten av Vasaparken, Observatorie- och Tegnérlunden. Parkerna använder vi som en naturlig del av vår utemiljö.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som slöjdlärare är en deltidstjänst och riktar sig mot elever i årskurs 3 och 4. Lilla Adolf Fredriks skola har inga egna slöjdlokaler utan undervisningen sker på Adolf Fredriks musikklasser som ligger i nära anslutning till Lilla Adolf Fredriks skola.

Kvalifikationer

Som slöjdlärare deltar du, efter förmåga, vid planeringsmöten med årskurslagen i år 3 och 4. Du har till ansvar att till klassens mentorer återkoppla elevens kunskapsutveckling. Slöjdundervisningen både i trä-och metall och i textilslöjd är förlagda på tisdag och torsdag förmiddag.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Deltid
Tillträde    snarast
Antal lediga befattningar    2
Sysselsättningsgrad    50 %
Ort    Stockholm
Referensnummer    2018/5716

Kontakt    
Anne-Li Viklund, 0850844183

Sista ansökningsdag    2018-09-30
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

Slöjdlärare till Lilla Adolf Fredriks skola; Trä- och metall slöjd och Textilslöjd

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen