skoljobb.se

S:t Olovsskolan har elever från förskoleklass t.o.m. åk 6. Skolan ligger centralt i Köping med närhet till parker och grönområden. Skolan har genomgått en stor renovering och verksamheten bedrivs i moderna, ljusa och fina klassrum samt en ny fin skolgård.

Köping arbetar för att bli en av Sveriges bästa skolkommuner. Genom våra övningsskolor samverkar vi med högskolor och universitet och får ta del av aktuell forskning samtidigt som vi bidrar med vår erfarenhet. Det pedagogiska kvalitetsarbetet utvecklas ständigt för att skapa goda och likvärdiga förutsättningar för alla elever. Genom en övergripande IT-plan vill vi utveckla en likvärdig IT-pedagogik för skolorna. Se gärna filmen som har tagits fram för det: https://www.youtube.com/watch?v=N3gocUuD4ns. 
Tillsammans ska vi göra skolan trygg och utvecklande! 

Arbetsuppgifter:
Du arbetar som ämneslärare i slöjd och är en del av ett arbetslag. Du ska planera undervisningen efter läroplanens mål.
I ditt uppdrag ingår även:
-    Informera och handleda eleverna i deras lärande.
-    Sedvanlig dokumentation.
-    Utöver pedagogiskt arbete bygger du relationer Elev/förälder och samarbetar med personal.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd. Elevernas lärande står i fokus för dig och du arbetar för att alla elever når sin fulla potential. Du är en tydlig ledare och kan skapa goda relationer med elever och kollegor. Tillsammans med övrig personal är du med och utvecklar din arbetsplats genom idéer och förbättringsförslag. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Om du fortfarande studerar till lärare är du också välkommen att visa ditt intresse för att arbeta hos oss.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, personligt brev och cv. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php

En förutsättning för ett eventuellt anställningserbjudande är att utdrag från belastningsregistret kan visas upp, enligt Skollag 2010:800. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola. 

Köpings kommun är med ca 26 000 invånare centrum i västra Mälardalen. Du når oss snabbt från närliggande städer tack vare goda pendlingsmöjligheter. Köpings kommun är miljöcertifierad och arbetar utifrån ledorden trevlig, trovärdig och tillgänglig. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Individuell lönesättning, månadslön, ange löneanspråk    S:t Olovsskolan
73185 KÖPING
  
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2019-05-24
Ange referens: 82/2019 UN 
 
Kontaktpersoner
Rektor Tomas Bandh, 0221-251 01
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Fritidspedagog Peter Holmkvist, 0221-25260

Slöjdlärare till S:t Olovsskolan.

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-24

Ansök nu

Dela detta jobb