skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Smedshagsskolan är en F-9 skola som ligger i Hässelby Villastad. Skolan har ca 360 elever och växer stadigt. Vi har närhet till såväl naturen som till goda kommunikationer. Vi arbetar i moderna och ändamålsenliga lokaler med en god it-standard. Skolan arbetar med två-lärarsystem, vilket innebär att vi har två undervisande lärare som grundbemanning i alla teoretiska ämnen.

Vi har fritidshem från förskoleklass till årskurs 3 och fritidsklubb från årskurs 4-6. Vårt mål är att skapa en röd tråd mellan skola och fritidshemmen genom tydliga planeringar och aktiviteter kopplade till LGR 11. Vårt värdegrundsarbete är synligt under hela läsåret då all personal är engagerade i detta arbete.

Här kan du läsa mer: https://smedshagsskolan.stockholm.se/

Arbetsuppgifter

Du kommer ingå i arbetslaget för F-3, som består av 6 lärare, 2 förskollärare, 2 fritidspedagoger, 2 fritidsledare och 7 barnskötare. Alla lärare är behöriga och legitimerade. Dina huvudsakliga uppgifter är att delta i undervisningen under dagtid och bedriva verksamhet för fritidshemmet efter skoltid. Fritidshemmet är i en utvecklingsfas och därför ser vi gärna att du är en drivande person som vill vara med och utveckla verksamheten för fritidshemmet kopplat till LGR11.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker har:

 • Grundskolelärarexamen med inriktning mot fritidshem, alternativt fritidspedagogexamen.
 • Behörig att undervisa i något av ämnena bild, musik eller idrott.
 • Aktuell arbetserfarenhet.
 • Meriterande om du har behörighet att undervisa i ytterligare ämnen för årskurs 1-3.

Som person är du är trygg och stabil och har en god självinsikt. Du har lätt för att samarbeta med andra och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande och strukturerad och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare har du en god förståelse för hur människor tar till sig kunskap, och är medveten om att människor har olika förutsättningar. Ditt sätt att kommunicera är tydligt och du säkerställer alltid att ditt budskap nått fram.

 • Du leder och organiserar ditt arbete så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas.
 • Du gör eleven delaktig i planeringen och utvecklar elevens förmåga att lära, självständigt likaväl som tillsammans med andra.
 • Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap, och tillägnar dig resultat av aktuellt forsknings- och utvecklingsarbete.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hässelby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/1330
Kontakt
 • Lolitha Nilsson, rektor, 08-50841757
 • Kim Milint, biträdande rektor, 076-1241742
 • Marie Ahlman, HR-konsult, 08-50811720
Facklig företrädare
 • Linda Bruhn, LR, linda.bruhn@stockholm.se
 • Katarina Ingemansson, Lärarförbundet, katarina.ingemansson@stockholm.se
Publicerat 2019-03-08
Sista ansökningsdag 2019-03-24
Utbildningskrav Högskola/universitet

Smedshagsskolan söker lärare i fritidshem

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Dela detta jobb