skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Beskrivning
Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Smedshagsskolan är en F-9 skola som ligger i Hässelby Villastad. Skolan har ca 360 elever och växer stadigt. Vi har närhet till såväl naturen som till goda kommunikationer. Vi arbetar i moderna och ändamålsenliga lokaler med en god it-standard.  På skolan arbetar vi i tvålärarsystem. Det innebär att vi har två undervisande lärare som grundbemanning i alla teoretiska ämnen.

Vårt värdegrundsarbete är synligt och genomsyrar hela verksamheten under hela läsåret. Vi arbetar aktivt med läsning för att höja måluppfyllelsen på skolan. Vi har ett pedagogiskt skolbibliotek med bibliotekarie som arbetar med läsgrupper. Vi arbetar aktiv med värdegrunden på skolan för att alla elever ska känna sig trygga och inkluderade.

Här kan du läsa mer: https://smedshagsskolan.stockholm.se/

Nu söker vi för ett föräldravikariat till och med 2020-09-30 en legitimerad lärare i SO, Svenska och Engelska.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med undervisning och mentorskap i åk 1-3.

I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Tillsammans med övriga pedagoger bidrar du till ett utvecklande och positivt arbetsklimat. Vi arbetar i två-lärarskap.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i SO, Svenska och Engelska.

Du har:

Lärarlegitimation i att undervisa i skolår 1-3
Erfarenhet av att undervisa i läs- och skrivutveckling
Erfarenhet av formativ bedömning
 Meriterande med utbildning i Sva.

Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka.

Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrar till utveckling i arbetslaget och i skolan. Du är trygg och stabil i din lärarroll. Du är en tydlig ledare och en god förebild. I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Eftersom vi arbetar i två-lärarskap är det viktigt att du har en god självinsikt och har lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du lösningsfokuserad i varje möte med elev, vårdnadshavare och kollegor.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2019-08-12
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Referensnummer    2019/2023

Kontakt    
Kim Milint, Biträdande rektor, 0761241772
Marie Ahlman, HR-konsult, 0850825161

Facklig företrädare    
Linda Bruhn, LR, linda.bruhn@stockholm.se
Madelene Sundström, Lärarförbundet, madelene.sundstrom@stockholm.se
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Smedshagsskolan söker leg lärare i SO, Sve, Eng åk 1-3 vikariat

Ansök nu

Dela detta jobb