skoljobb.se

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Smedshagsskolan är en F-9 skola som ligger i Hässelby Villastad. Skolan har ca 350 elever och elevantalet växer stadigt. Vi har närhet till såväl natur som kommunikationer. Vi arbetar i moderna och ändamålsenliga lokaler med en bra it-standard. Vårt arbetssätt är två-lärarsystem, vilket innebär att vi i alla teoretiska ämnen har två undervisande lärare som grundbemanning.

Vårt värdegrundsarbete, EKA – empati, kommunikation, ansvar är synligt under hela läsåret.

Här kan du läsa mera: http://www.smedshagsskolan.stockholm.se

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår undervisning i matte och teknik för årskurs 7-9. Vi tillämpar tvålärarsystem så du är en av två ämneslärare som undervisar i en klass. Ni planerar, genomför, betygsätter och utvärderar tillsammans och ingår i högstadiets arbetslag. Tjänsten är ett vikariat från 2019-01-08 till 2019-06-14.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i matte och teknik för åk 7-9. Du har relevant arbetslivserfarenhet, och det är meriterande om du tidigare har undervisat i åldersgruppen. Vi lägger stor vikt vid följande kompetenser och personlig lämplighet:

Du har förmåga att

  • leda och organisera arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas
  • skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor
  • göra eleverna delaktiga i planeringen och att genom formativ bedömning utveckla deras förmåga att lära
  • ge alla elever förutsättningar att klara både kunskapskraven och det sociala sammanhanget
  • reflektera över det praktiska arbetet på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor
  • se det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap

Du är trygg, stabil och professionell i din yrkesroll. Du arbetar bra med andra, lyssnar och kommunicerar på ett tydligt och lösningsfokuserat sätt med målet att nå resultat. I din undervisning har du kunskap och intresse av att använda digitala hjälpmedel.

Är du den vi söker?

Då är du välkommen med din ansökan som för att vara komplett ska innehålla CV, personligt brev, lärarlegitimation med behörighetsförteckning och andra betyg/handlingar som styrker ditt CV.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år. På Smedshagsskolan finns möjlighet att utvecklas till arbetslagsledare.

Låt dig inspireras av Stadens utbud av kompetensutveckling.

Läs mer på http://pedagogstockholm.se

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-01-08
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7101
Kontakt
  • Adrian Malmberg, rekryteringskonsult, adrian.malmberg@stcokholm.se
  • Frida Martinsson, biträdande rektor, frida.martinsson@stockholm.se
Facklig företrädare
  • Linda Bruhn, LR, linda.bruhn@stockholm.se
  • Madelene Sundström, Lärarförbundet, madelene.sundstrom@stockholm.se
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-22

Smedshagsskolan söker vikarierande lärare till tvålärarskap i MA/TK år 7-9

Ansök nu

Dela detta jobb