skoljobb.se

SO-lärare till Mälarhöjdens skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-13

Ansök nu

SO-lärare till Mälarhöjdens skola

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning
Mälarhöjdens skola är en av Stockholms största grundskolor,  F-9. Skolan har 1180 elever och ca 150 personal. Den ligger nära storstaden med goda kommunikationer och nära naturen vid Mälaren. Skolan har höga resultat, god ekonomi och många elever söker till vår skola. Vi satsar mycket på utveckling där systematisk kompetensutveckling av personalen är en naturlig del. Utöver satsningar på digitalt lärande, matematiklyft och läslyft driver skolan ett eget elevhälsolyft för att arbeta främjande och förebyggande kring elevhälsa. Skolan har ett starkt värdegrundsarbete som bl a gjort oss HBTQ-certifierade. Vår restaurang är en plats för trivsam samvaro och där serveras god och näringsriktig mat.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en lärare i so-ämnena, geografi, historia, religion och samhällskunskap i årskurs 7 och 8 läsåret 18/19. I tjänsten ingår även mentorskap i en klass i årskurs 7.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation eller godkänt examensbetyg i avvaktan på lärarlegitimation. 

Du har lätt för att knyta kontakter, bygga relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och personal. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta. Sambedömning av elever är en viktig och stor del av arbetet.

Övrigt
Arbete i arbetslag.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform    Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    13 augusti
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%

Ort    Hägersten
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2018/4314

Kontakt    
Åsa Eriksson/Biträdande rektor, 0761243852

Facklig företrädare    
Helena Lund, LR, 0761243850
Inge Hedén, Lärarförbundet, 0761243787

Sista ansökningsdag    2018-08-13
Legitimationskrav    Lärare
Utbildningskrav    Högskola/universitet

Dela detta jobb

SO-lärare till Mälarhöjdens skola

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen