skoljobb.se

Atleticagymnasiet har funnits sedan 2003 och är belägen i fina lokaler i Stadshagen. Skolan har ca 400 elever som gå i tre program: Ekonomi, Natur och Samhällsvetenskapsprogrammet. Stämningen präglas av idrott, ca 50% av våra elever är aktiva idrottsutövare och vi erbjuder träningar under skoltid, skolans största idrotter är i nuläge fotboll och crossfit. Vi tror på en symbios av idrott och studier för att på bästa sätt leverera välmående och resultat. Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad och har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du är både en individualist och lagspelare. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har lätt för att skratta, även åt dig själv! I och med att idrott är skolans profil ser vi gärna att du delar vårt intresse för det samt att du är rök- och snusfri för att vara en god förebild. Vi söker en speciallärare till vår fina skola
ATLETICA IDROTTSGYMNASIET - GYMNASIET FÖR DIG SOM GILLAR IDROTT


På vår skola kan eleverna kombinera gymnasiestudier med ett aktivt liv, äventyrsaktiviteter och idrottande. Skolan erbjuder tre program: Sam-(Sam,beteende), Ekonomi (ekonomi, juridik) och Natur. Skolan har ca 400 elever.


Atletica startade 2003 i Kista och sedan hösten 2006 finns vi i fina lokaler i Stadshagen. Skolan har ett bra elevsöktryck och har haft en stabil tillväxt.
TJÄNSTEN


Vi söker en Socialpedagog.


Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad och har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du är både en individualist och lagspelare. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har lätt för att skratta, även åt dig själv!


Som Socialpedagog kommer du delvis att ingå i elevhälsoteamet där en del ärenden skapas. Du kommer också att ingå i ett arbetslag där du tillsammans med andra lärare kommer att arbeta med eleverna utifrån ett helhetsperspektiv. Som socialpedagog arbetar du med stöd till skolans värdegrund. Din främsta arbetsuppgift kommer att innebära kontakt med elever i skolans allmänna platser som korridorer, matsal, idrottshall, mm. och även i klassrummen om det skulle behövas.
Du ska även ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer, vara strukturerad och lösningsinriktad. Du är öppen för nya idéer samtidigt som du har relevant forskning som grund.


I och med att idrott är skolans profil ser vi gärna att du delar vårt intresse för det samt att du är rök- och snusfri för att vara en god förebild.


För mer information se: www.atletica.nu

Socialpedagog (50-80%)

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-01

Ansök nu

Dela detta jobb