skoljobb.se

Socialpedagog på Gymnasieskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-02-16

Ansök nu

Socialpedagog på Gymnasieskola

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 personal där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet och Utmaning, Professionalism

Vad gör vi?
Skolan är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer där elever får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Detta för att på bästa sätt förbereda eleverna inför framtiden.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att  stötta ungdomar i deras utveckling mot vuxna individer utifrån deras skolsituation och vara en länk mellan ungdomarna, skolan, hemmet och eventuella andra aktörer.

Du kommer tillsammans med lärare och elevhälsoteam göra vår yrkesintroduktionsutbildning ännu bättre och bli en kugge i vårt gemensamma arbete i att utveckla unga människor.

Arbetsuppgifter kommer att vara att se elevernas frånvaro, ta kontakt i ett tidigt skede, stötta i att komma till skolan, vara ett stöd i skolan. Utifrån våra behov och dina kompetenser tittar vi på utformningen, tillsammans med övriga pedagoger och personal.

Vem söker vi?
 Socialpedagog/behandlingsassistent eller motsvarande. Vi ser helst att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar i svåra livsförhållanden och vana att ta och ha samtal som kan vara utmanande. Meriterande är kunskaper i språk förutom engelska och svenska.

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Rekrytering och urval kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Vid frågor kontakta
Rickard Sahlin, Rektor på  036-102556 eller rickard.sahlin@jonkoping.se

Dela detta jobb

Socialpedagog på Gymnasieskola

Jönköpings kommun