skoljobb.se

Socialpedagog/Socionom till Nya Elementar åk 6-9

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-24

Ansök nu

Socialpedagog/Socionom till Nya Elementar åk 6-9

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Nya Elementar är en kommunal F-9 skola som ligger i Bromma. Närheten till naturen och stadens centrum gör skolans läge mycket attraktivt. Skolans vision: “På Nya Elementar utvecklar du förmågor som stärker dig som individ så att du blir medskapare till en hållbar värld”, känns ständigt aktuell. Vår verksamhet består av F-9 grundskola, förberedelseklass, SU-grupp och grundsärskolan. 

För att bättre kunna utnyttja digitaliseringens möjligheter i undervisning och administration har alla elever och all personal en likvärdig tillgång till digitala verktyg och insatser för kompetensutveckling. På Nya Elementar tillhör alla medarbetare ett arbetslag. Vår styrka är vårt arbetslagsöverskridande kollegiala lärande. På skolan finns flera skolutvecklingsgrupper som driver det kollegiala lärandet genom att organisera t.ex. föreläsningar och workshops för skolans personal. 

Arbetsbeskrivning 

Du arbetar tillsammans med en lärare i ett nära samarbete. Ni kommer ge 8-10 elever förstärkt stöd i deras skolvardag både i mindre sammanhang och socialt i stort sammanhang. Du kommer vara spindeln i nätet gällande alla kontakter med BUP, socialtjänsten, fältassistenter, polis m fl om det krävs. Du kommer ingå i skolans EHM (elevhälsomöten) för dessa elever. Arbetet leds av en biträdande rektor som tillsammans med er i denna arbetsgrupp ser till att dessa elever får de bästa förutsättningarna för att få utvecklas socialt och kunskapsmässigt. Du ingår även i ett av högstadiets arbetslag.

 Kvalifikationer 

Vi söker dig som vill arbeta utifrån ett tydligt elevfokus och har en positiv inställning till samarbete med både elev, vårdnadshavare och lärare. Egenskaper som är meriterande är stor flexibilitet, organisationsförmåga, lösningsfokus samt samarbetsförmåga, initiativförmåga och förändringsbenägenhet. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     1 februari 2022

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Bromma

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2022/73

Kontakt

  • Lova Kempe, 0761207703

Facklig företrädare

  • Carl Grenthe, LR, 08 50807700

Publicerat

     2022-01-10

Sista ansökningsdag

     2022-01-24

Dela detta jobb

Socialpedagog/Socionom till Nya Elementar åk 6-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen