skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi en socialpedagog

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en socialpedagog för årskurserna 4-9. Vi söker dig som brinner för att alla elever ska lyckas. Du behöver vara flexibel, ha lätt för att samarbeta och ett genuint intresse för eleven. Du kommer arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer arbeta med att se helheten ur grupp- och organisationsperspektiv. Du samarbetar med både elever, föräldrar och arbetslag/ämneslag i team tillsammans med elevhälsoteamet. Elevhälsoteamet består av rektor, biträdande rektor, skolsköterska, specialpedagog, speciallärare, kurator, studie- och yrkesvägledare. Vid behov ingår även skolpsykolog och skolläkare.

Vi arbetar fokuserat med närheten till eleverna. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan medarbetare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan Enköping är en grundskola för årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 430 elever. Skolan startade 2001 och ligger nära både järnvägsstation och busscentrum. Till 2020 kommer skolan att utökas i elevantal och en ny toppmodern skola kommer att byggas ett stenkast härifrån. Kunskapsskolan Enköping erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans.

KVALIFIKATIONER

Som sökande ska du vara utbildad socialpedagog/specialpedagog alternativt socionom eller beteendevetare.

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom skola. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad.

Utredningskompetens och konflikthantering i olika former är meriterande.

Vi sätter stort värde vid ditt engagemang och din pedagogiska kompetens. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid (eller enligt önskemål/överenskommelse)

Ansökan görs senast

Kontaktperson

Rektor Lars Jonsson, mobiltelefon 073-317 34 77, lars.jonsson@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 22 oktober 2018

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsterna är tillsatta om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Socialpedagog till Kunskapsskolan Enköping

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb