skoljobb.se

Vill du arbeta i en skola där varje elev ges något unikt – en personligt utformad utbildning – som utgår från elevens individuella mål och förutsättningar? Då har vi jobbet för dig!

Vi anser att det är viktigt att ge eleverna såväl goda ämneskunskaper som att hjälpa dem att utveckla de förmågor som behövs för att stå starka i en föränderlig värld. För att lyckas med detta arbetar alla våra skolor efter en pedagogisk modell som fokuserar på varje elev och är personligt utformat.

Nu söker vi 1 engagerad socialpedagog.

ARBETSUPPGIFTER

Som socialpedagog på Kunskapsskolan i Lund kommer du att arbeta nära eleverna i årskurs 4-9 för att stötta och guida dem i deras sociala utveckling Du kommer vara en viktig del i skolans förebyggande och hälsofrämjande arbete och ha en naturlig plats i skolans elevhälsoteam tillsammans med skolledning, kurator, specialpedagoger och skolsköterska.

I din roll som socialpedagog kommer du finnas till hands på raster och stötta elever när konfliktsituationer uppstår. Du skriver kränkningsanmälningar, utreder och följer upp dem utifrån våra tydliga rutiner. Du kommer också arbeta med samtal, både individuellt och i grupp samt handleda lärare när svåra sociala situationer uppstår i skolmiljön.

Stort fokus ligger på att skapa goda relationer med eleverna och du spelar en stor roll i vårt långsiktiga arbete med att främja elevernas psykosociala miljö på skolan. Vårt mål är att varje elev ska nå längre än han eller hon själv trodde var möjligt.

På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Öppenheten mellan medarbetare är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas.

ARBETSPLATSEN

Kunskapsskolan är en grundskola årskurs 4-9. Skolan har idag cirka 450 elever. Skolan startade 2002 och ligger mysigt belägen i vackra Sankt Lars parken i södra Lund.

Kunskapsskolan Lund erbjuder dig en arbetsplats med god stämning, där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng?

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER SOM ÄR MERITERANDE

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och examen som socialpedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar och är lösningsfokuserad. Vi sätter stort värde vid ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna.

Om Kunskapsskolan

Kunskapsskolan i Sverige driver grundskolor, gymnasier och vuxenutbildning under namnen Kunskapsskolan, Kunskapsgymnasiet och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 13 000 elever i de 29 grundskolorna och 7 gymnasieskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

___________________________________________________________________

Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget.

Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär.

____________________________________________________________________

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidare

Heltid

Tillträde 2019-08-07

Kontaktpersoner

Rektor Åsa Klein, mobiltelefon 0733-157529, asa.klein@kunskapsskolan.se

Ansökan sker via länk nedan senast den 29 maj 2019

Vi tillämpar löpande rekrytering

För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret.

Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen.

Mer information på www.kunskapsskolan.se

Besöksadress

Sankt Lars väg 19

222 70 Lund

Socialpedagog till Kunskapsskolan Lund

Företag Kunskapsskolan
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Dela detta jobb